Rekisteriseloste

Päivitetty 24.5.2018

Kiinteistönvälitys Oy Koditar LKV:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

Kiinteistönvälitys Oy Koditar LKV
Y-tunnus: 1913727-7
Niementie 56, 39100 HÄMEENKYRÖ

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Anne Lähteenmäki, tj
Puh: 0400 830 784
Email: anne@koditar.fi

 

3. Rekisterin nimi

Kodittaren asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Kiinteistönvälitys Oy Koditar LKV:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen, pääsääntöisesti asiakkaan pyytämien kohdekohtaisten lisätietojen toimittamiseen tai yhteydenottopyyntöön verkkosivuilta.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Organisaation nimi
  • Osoitetiedot
  • Tilatut palvelut/tuotteet

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Kiinteistönvälitys Oy Koditar LKV:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Kiinteistönvälitys Oy Koditar LKV:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.